26 gener 2016

Contes seleccionats en la 23a convocatòria

El dia 14 de gener d’aquest any 2016 es va reunir el Jurat de Contes de la 23a Convocatòria de “Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen”. Enguany, el Jurat ha estat format per les següents persones: Joaquim Carbó (escriptor), Benjamín Vidiella (Centre de Recursos Pedagògics d’Horta-Guinardó), Xavier Serrahima (escriptor), MªCarmen Martín (Mestra de l’Escola Ferràn i Clua) i Raimón Portell (filòleg).

Com sabeu, el Jurat ha seleccionat sis contes, que són els treballs que llegim a escoles de primària i que publicarem al mes d’abril en un llibre. En aquesta ocasió, volem destacar l’alta participació i la bona qualitat dels treballs presentats. Hem rebut 43 contes, escrits per persones d’edats compreses entre els 62 i els 85 anys, que ens han arribat des de diverses parts de la ciutat de Barcelona i de les poblacions de Tàrrega, Sant Just Desvern, Badalona, Cornellà de Llobregat, Mura i la Colònia Güell.

Per això donem la nostra enhorabona a tots els participants, tot esperant que l’experiència hagi estat enriquidora, i us donem les gràcies per haver fet possible aquesta 23a convocatòria. Gràcies a tots i a totes.

Acta del Jurat de Contes de la 23a convocatòria de Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dbuixen

Acta del Jurat de Contes de la 23a convocatòria de Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dbuixen