27 abril 2016

Bona Festa Major

Benvolguts veïns i veïnes, comença la nostra Festa Major del Guinardó 2016! Del 27 d’abril al 8 de maig el Guinardó s’omple d’activitats per sortir al carrer, conèixer millor les entitats que hi treballen i divertir-se.

A més de les activitats tradicionals, enguany la festa començarà el dimecres 27 d’abril amb la presentació del llibre ‘Guinardó i Baix Guinardó’. Divendres es farà el tradicional inici de la festa amb el pregó, la tabalada, els trabucaires, el taller de capgrossos i el Ball del Fanalet. L’endemà, la festa es traslladarà al mercat amb parades, dinar popular, concerts i activitats. El diumenge 1 de maig és el dia de la jornada castellera i de la mostra d’entitats.

Del dilluns 2 de maig al divendres 6 s’han programat visites al recinte històric de l’Hospital Sant Pau, exposicions, tallers, balls, concerts, teatre, concursos i altres activitats. El dissabte 7 de maig hi haurà la fira de productes ecològics i naturals i, a la nit, d’una banda, concert jove i, de l’altra, ball amb orquestra. La Festa Major acabarà el diumenge 8 de maig amb la cercavila de gegants i un pícnic, un espectacle infantil i xocolatada i, al vespre, cantada d’havaneres amb rom cremat i el Correfoc.

Per a més informació i detalls…