19 setembre 2016

Oberta la 24a convocatòria de “Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen”

Tens més de 55 anys i t’agrada escriure contes? T’animem a participar en una enriquidora experiència.

“Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen” és un projecte de foment de l’envelliment actiu i la relació entre generacions, en col·laboració amb escoles de primària del Districte Horta-Guinardó i altres escoles convidades.

Les persones majors de 55 anys que desitgin participar, ens han de fer arribar el seu conte infantil a l’Associació Nou Horitzó abans del dia 12 de desembre 2016. El Jurat, encapçalat per l’escriptor Joaquim Carbó, seleccionarà els treballs que il·lustraran els nens i nenes de les escoles que participen en aquesta convocatòria. Per a més informació consulteu les bases de participació o passeu a veure’ns.