4 abril 2017

Cloenda de la 24a convocatòria de Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen

Al mes d’abril celebrem la cloenda del la 24a convocatòria del nostre projecte intergeneracional Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen. Per això hem organitzat dos actes als quals us convidem a assistir.

El primer d’ells és l’Exposició de dibuixos. Hi veureu més de 200 dibuixos fets per alumnes de les escoles de primària que han participat en aquesta convocatòria:
Escola del Mar
Escola El Carmel
Escola L’Univers
Escola Doctor Ferran i Clua
Escola Carrilet
Escola Mas Casanovas

Els dibuixos s’han fet per il•lustrar sis contes originals escrits per persones majors de 65 anys.
L’exposició es pot veure al Casal d’Entitats Mas Guinardó, del 3 al 24 d’abril.

L’altre acte és la Festa de Cloenda, en la qual ens trobem totes les persones que hem participat d’una o altra forma en aquest certamen. La festa tindrà lloc al Casal d’Entitats Mas Guinardó el dia 5 d’abril a les 10h. L’aforament és limitat i tindran preferència les àvies i avis que han escrit un dels contes que hem rebut, així com els nens i nenes de les escoles i les seves mestres.